X 
Transnistria stiri: 1449
Preşedintele stiri: 4074

Noua ofertă pregătită de Manchester City pentru mijlocaşul lui Real Madrid

26 mar. 2018,, 20:30   Sport
2996 0

Manchester City pregăteşte o nouă ofertă pentru mijlocaşul lui Real Madrid, Isco.

Presa engleză susţine că liderul detaşat din Premier League e gata să ofere 86 de milioane de euro (75 de milioane de lire sterline) pentru mijlocaşul în vîrstă de 25 de ani.

Fotbalistul spaniol este o ţintă mai veche a "cetăţenilor". Isco a refuzat-o deja de două ori pe City, preferînd să rămînă pe Santiago Bernabeu.

De această dată, Isco ar fi foarte tentat să meargă în Premier League, unde ar fi antrenat de Pep Guardiola, mai ales în condiţiile în care ar putea primi mai puţine şanse de a juca din vară încolo la Real Madrid, care plănuieşte modificări importante în lot la finalul sezonului.

City a ratat în ianuarie transferul a doi mijlocaşi ofensivi, Alexis Sanchez şi Riyad Mahrez, iar Isco e considerat soluţia ideală de către Guardiola.


Isco joacă la Real Madrid din 2013, atunci cînd a fost transferat de la Malaga pentru 30 de milioane de euro, şi are 231 de meciuri şi 39 de goluri pentru "galactici", în toate competiţiile.

Mijlocaşul spaniol a cucerit 12 trofee alături de Real Madrid: titlul, Cupa, Supercupa Spaniei, trei Ligi ale Campionilor, trei Supercupe ale Europei şi trei Mondiale ale cluburilor.

În acest sezon, Isco are 40 de partide şi şapte goluri pentru gruparea de pe Santiago Bernabeu.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?