Transnistria stiri: 1447
Preşedintele stiri: 4073

Ronaldo și-a găsit echipă și e gata pentru un nou transfer spectaculos

3 aug. 2021,, 21:00   Sport
3684 0

Cristiano Ronaldo (36 de ani) mai are un an de contact cu Juventus, dar vrea să se despartă de "Bătrîna Doamnă" în această vară.

Corriere dello Sport scrie că starul portughez este gata să plece de la Juventus și vrea să se transfere la PSG sau la Real Madrid. Asta, în ciuda faptului că pînă acum presa din Italia a anunțat că Ronaldo își va duce la bun sfîrșit angajamentul pe care îl are cu actuala echipă, transmite DigiSport.

Cvintuplul cîștigător al Balonului de Aur nu mai are încredere în proiectul lui Juve și ar fi nerăbdător să lucreze din nou sub comanda lui Carlo Ancelotti, antrenorul italian care a revenit la Real Madrid în această vară. Și PSG este o variantă, conform celor de la Corriere dello Sport.

Totul ar depinde de posibilul transfer al lui Kylian Mbappe pe Bernabeu. Dacă atacantul francez va face pasul către La Liga în această vară, atunci CR7 va avea drum liber către Paris. În caz contrar, Real Madrid va avea ocazia de a-și aduce înapoi cel mai bun marcator din toate timpurile.

Cristiano Ronaldo a fost transferat de Real Madrid în 2009, de la Manchester United, și a reușit un record incredibil de 450 de goluri în 438 de meciuri pentru madrileni. În 2018, CR7 a semnat cu Juventus, formație pentru care a înscris 101 goluri în 133 de meciuri și a cîștigat două titluri în Serie A. Ultimul sezon a fost unul dezamăgitor pentru Juve, care a încheiat pe 4, la 13 puncte în spatele campioanei Inter.


Ronaldo știe că Ancelotti este cheia revenirii sale la Real Madrid. Relația dintre cei doi este una excelentă, iar starul portughez speră să profite de asta și să i se deschidă din nou ușa pe Bernabeu, după despărțirea din urmă cu 3 ani.

Cristiano Ronaldo a revenit la antrenamentele lui Juventus

Portughezul a revenit la antrenamentele bianconerilor după vacanța pe care a petrecut-o odată cu eliminarea de la EURO 2020.

Superstarul de 36 de ani a intrat în ultimul său an de contract, iar speculațiile despre viitorul său țin capul de afiș.

Însă CR7 nu a dat de înțeles că este afectat de zvonurile cărora chiar el le-a dat uneori apă la moară.

”Fericit că m-am întors la treabă”, a fost mesajul postat de Cristiano Ronaldo după o ședință de pregătire.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?