Cutremure stiri: 502

Selecționata de fotbal a Rusiei va sosi la Chișinău

3 noi. 2020,, 11:08   Sport
3059 0

Naționala de fotbal a Rusiei va ajunge la Chișinău cu cei mai puternici jucători. Pentru partida amicală cu echipa moldovenească au fost convocați 28 de fotbaliști. Printre aceștia se numără Artiom Dziuba și Iuri Jirkov din Zenit, precum și frații Miranciuk.

Doi brazilieni naturalizați joacă pentru ruși - portarul Marinato Guillermo de la Lokomotiv Moscova și fundașul Mario Fernandez de la CSKA Moscova, relatează publika.md.

Printre fotbaliștii invitați, doar trei joacă în străinătate. Este vorba despre Dmitri Cerîșev din Valencia, Fiodor Kudreașov din Antalyaspor și Alexei Miranciuk din Atalanta.

Meciul amical dintre naționalele Moldovei și Rusiei va avea loc pe 12 noiembrie la Chișinău. Din cauza restricțiilor impuse în contextul pandemiei de COVID-19, spectatorii nu au voie să intre în tribune.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав