Arşiţa stiri: 232
Transnistria stiri: 1421
Preşedintele stiri: 4129

Trei sportivi din Republica Moldova au ocupat primele locuri la concursul "Mr. Olympia" din SUA

29 oct. 2021,, 15:35   Sport
3459 1

Trei sportivi din Republica Moldova au cîștigat primele locuri la unul dintre cele mai prestigioase concursuri "Mr. Olympia 2021", care s-a desfășurat în perioada 7-10 octombrie 2021 în orașul american Orlando, Florida.

Așa cum a spus kp.md, unul dintre participanții la evenimentul sportiv este cel mai puternic om din Moldova, Rodion Sucman. La acest mare turneu sportiv, unde se adună cei mai buni dintre cei mai buni sportivi din întreaga lume, au participat trei sportivi din Republica Moldova, Vladimir Iacovlev, Rodion Sucman și Iurie Molcean, și toți trei au ocupat primele locuri.

Deci, primul loc în categoria ”Bodybuilding” a ocupat compatriotul nostru Vladimir Iacovlev. De asemenea, primul loc în categoria "Men`s Physique" a cîștigat moldoveanul Iurie Molcean. Rodion Sucman însuși a participat la ridicarea halterelor și, de asemenea, a ocupat primul loc.

Potrivit sportivului, aceasta a fost o provocare absolut nouă pentru el, pentru că nu era familiarizat cu această tehnică. În cadrul competiției, el a trebuit să ridice o halteră de 16 kilograme cu o mînă și doar o singură dată se permitea să transferi haltera în cealaltă mînă.

"Recunosc că mi-a fost greu, dar m-am descurcat. În 10 minute (atît durează performanța), am ridicat haltera de 164 de ori. Astfel, am cîștigat primul loc la ridicarea halterei la prestigiosul concurs "Mr. Olympia 2021". Sînt foarte fericit că am obținut această victorie!", a spus spune Rodion Sucman.

Moldovenii îi felicită pe sportivi pentru victoriile obținute, care sînt atît de importante pentru noi toți și pentru țara noastră mică!

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Pe 31 august, în Moldova este sărbătorită în mod tradițional Ziua Limbii de Stat. Cum să păstrăm limba maternă, în condițiile globalizării și creșterii popularității limbilor străine?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав