Transnistria stiri: 1406
Preşedintele stiri: 4066

Un adevărat şoc în sferturile Ligii Campionilor

16 mar. 2018,, 15:40   Sport
2906 0

Astăzi a avut loc tragerea la sorți a sferturilor de finală în Liga Campionilor. Capul de afiș este duelul dintre Juventus și Real Madrid, în reeditarea finalei din sezonul trecut.

Cele opt echipe de top ale Europei calificate în sferturile de finală ale Ligii Campionilor au intrat azi în urne, iar rezultatul a fost spectaculos. Ucraineanul Andrei Şevcenko, ambasadorul acestei ediţii a efectuat tragerea la sorţi.

Prima extrasă a fost Barcelona, care se va duela cu AS Roma, un adversar facil la prima vedere pentru catalani. Totodată Sevilla nu a avut noroc și se va duela cu una din pretendentele la titlu, Bayern Munchen. Șocul din sferturi va fi confruntarea dintre Real Madrid și Juventus, o reeditare a finalei din sezonul trecut.

Ultimul sfert de finalîă va fi un derby sută la sută englez, între Liverpool și Manchester City. Manșele tur se vor disputa pe 3 și 4 aprilie. Meciurile decisive vor avea loc o săptămînă mai tîrziu, pe 10 și 11 aprilie. Finala competiției va avea loc pe 26 mai, la Kiev.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?