X 
Cutremure stiri: 502

Un fotbalist a marcat cel mai rapid gol din actuala ediţie a campionatului Spaniei (VIDEO)

2 mar. 2019,, 17:58   Sport
4234 0

Borja Iglesias, fotbalistul lui Espanyol Barcelona, a marcat cel mai rapid gol din actuala ediţie a campionatului Spaniei, după 18 secunde de la startul meciului de acasă împotriva lui Real Valladolid, cîştigat cu 3-1 de echipa sa, informează EFE.

Golul lui Borja Iglesias este totodată cel mai rapid înscris vreodată pe stadionul Cornella-El Prat. Alcaraz a egalat pentru Valladolid în min. 17. Mario Hermoso le-a readus pe gazde în avantaj, în min. 56, apoi chinezul Wu Lei a reuşit primul său gol pentru Espanyol (65).

Vineri, în primul meci al etapei a 26-a, Girona s-a impus cu 2-0 pe terenul lui Rayo Vallecano, după dubla lui Christian Stuani (30, 85). Abdoulaye Ba, de la Rayo, a fost eliminat în min. 60.

Celelalte meciuri ale etapei vor avea loc de sîmbătă pînă luni. Sîmbătă este programat derby-ul campionatului, El Clasico, Real - FC Barcelona.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав