Cutremure stiri: 506

Victorie pentru Petrocub Hîncești în meciul cu Sfîntul Gheorghe Suruceni

26 oct. 2020,, 11:42   Sport
4687 0

Petrocub Hîncești și-a consolidat poziția secundă în clasamentul Diviziei Naționale. Echipa antrenată Lilian Popescu a învins fără drept de apel rivala Sfîntul Gheorghe Suruceni cu scorul de 4-0.

Internaționalul moldovean, Ion Jardan, a deschis scorul în minutul 7, iar Jacques Onana a dublat avantajul oaspeților peste 20 de minute. Petrocub a mai înscris de două ori în prelungirile partidei. Alexandru Onică a majorat scorul la 3-0, iar Sidy Sagna a înscris propria poartă, scrie publika.md.

"În repriza a doua am mizat pe atacurile rapide și meciul putea fi încheiat mult mai devreme. Dar pînă la urmă vreau să îmi felicit băieții", a menționat Lilian Popescu, antrenor Petrocub.

"Important e să facem concluziile de rigoare. Nimic nu e pierdut. Abia totul începe", a spus Nicolai Țurcan, antrenor SGS.

Alte două meciuri ale etapei a 16-a s-au terminat nedecis. Zimbru Chișinău a remizat fără goluri cu Dinamo-Auto Tiraspol, iar Speranța Nisporeni a încheiat cu același scor de 0-0 meciul cu Dacia-Buiucani.


Sheriff Tiraspol este lider în clasament cu 45 de puncte. Petrocub e pe poziția secundă cu 36 de puncte, dar cu un meci mai mult disputat. Milsami Orhei se clasează pe poziția a treia, fiind urmată de Sfîntul Gheorghe și Dacia-Buiucani.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав