„În fiecare dimineață, timp de două săptămîni, nişte oaspeți de-ai noștri i-au cerut uşierului să meargă la o anumită patiserie pentru a cumpăra doar un singur croissant", își amintește Ormeond.
„Apoi, angajatul trebuia să traverseze întregul oraș pentru a cumpăra un cornuleţ la alt magazin de patiserie". În același timp, turiștii cereau ca cele comandate să fie împachetate într-o pungă roșie, pe care o lăsau la pragul apartamentului.
Potrivit femeii, într-o zi, hotelul a fost vizitat de o celebritate din lumea rock-ului, care a cerut să fie scoase trei paturi dintr-o casă proiectată pentru cinci turiști, pentru a face loc pentru haine și pantofi.
Un alt călător a solicitat să-i fie umplut mini-barul cu sticle de vin datate în exclusivitate cu anul nașterii sale. „În rezultat, s-a obţinut cel mai scump mini-bar din lume", a spus Ormeond.
Adăuga comentariu