Cele mai utile sînt afina, porumbrica și merişorul.
Aceste pomuşoare au capacitatea de a elimina din organism radicalii liberi, au efect antioxidant, îmbunătățesc regenerarea celulelor, adică dau efect de întinerire. Previn bolile cardiovasculare, oncologice. Aceste produse sînt indicate în cadiabet, stimulează rinichii și îmbunătățesc vederea.
Medicii menționează că trebuie să fim atenţi atunci cînd consumăm produse vegetale, reieşind din caracteristicile individuale, deoarece unele persoane pot suferi de indigestie de la o abundență de legume sau fructe crude.
Experții recomandă adăugarea în alimentația zilnică a cepei, usturoiului, ghimbirului, a verzei, ridichii, hreanului și broccoli.
„Aceste plante au un efect bactericid, ne protejează de boli virale și bacteriene. Acestea conțin sulfați, au proprietăți bactericide și antiinflamatorii și previn cancerul”, au adăugat ei.
Adăuga comentariu