Cutremure stiri: 504

Beneficiile ceaiului de ceapă

17 dec. 2018,, 01:33   Externe
7563 0

Ceapa este cunoscută nu doar pentru gustul său delicios în bucate, ci şi pentru efectele sale benefice pentru organism. Leguma are o compoziţie bogată în tiosulfinate, sulfuri şi sulfoide, cu puternice proprietăți antimicrobiene și antiinflamatoare.

Ceaiul de ceapă este bun pentru combaterea simptomelor de gripă și răceala.

Pentru a prepara ceai de ceapă, ai nevoie de o ceapă mare sau două mai mici, o jumătate de lămîie și o lingură de miere.

Pune apa la fiert. Taie ceapa în rondele, potrivit, astfel încît apa să absoarbă sucul cepei.

Adaugă la final mierea și sucul de lămîie și scapă de răceală și gripă. Cei care au probleme de stomac, trebuie să folosească cantități mai mici de miere și lămîie.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав