"Ouăle roşii sînt foarte bune. În general, într-o perioadă de sărbătoare, numărul de ouă consumate în săptămîna respectivă ar trebui să fie de 10. Asta nu mi se pare mult. Eu spun cam 6-8 pe săptămînă, dar fiind Paştele, chiar şi 12 ouă nu mi se pare mult într-o săptămînă. Mai mult de 3 pe zi oricum nu mănînci.
"Trebuie să ne gîndim la modul în care preparăm lucrurile. Primul meu sfat pe care îl dau de cîţiva ani este următorul: nu faceţi niciun fel de prăjeală. Şi asta îi blochează pe mulţi, că deja întreabă cum fac ei şniţelele, cartofii prăjiţi. Grătarul e foarte bun, prin comparaţie. Cuptorul e bun, aburul e bun. Prăjeala nu e bună. Adică ochiuri îmbibate în ulei, şniţele, cartofi prăjiţi, caşcaval pane. Astea trebuie să dispară", a mai precizat medicul.
Adăuga comentariu