X 
Cutremure stiri: 501

Depardieu afirmă că este pregătit să se prezinte în faţa justiţiei franceze

10 ian. 2013,, 09:25   Externe
2724 0
Foto : madonnarama.com
Actorul Gerard Depardieu, care nu s-a prezentat marţi în faţa justiţiei franceze, a declarat în aceeaşi zi la Podgorica (Muntenegru) că este 'pregătit' să meargă la tribunalul din Franţa, atunci cînd judecătorii vor dori, relatează AFP.

'Nu am fugit nici de tribunal şi nici de justiţie. Călătoria în Muntenegru era deja planificată. Am anunţat tribunalul. Eu sînt pregătit să-i văd atunci cînd vor dori, cu condiţia să fiu acolo şi să mă pot apăra', a afirmat actorul după ce i s-a reproşat că a ignorat convocarea justiţiei din ţara sa, unde marţi ar fi trebuit să fie judecat pentru că în noiembrie trecut a condus în stare de ebrietate scuterul pe străzile Parisului.

Cît priveşte acest proces, el consideră că 's-a rezolvat deja şi totul e în regulă'. 'Aşadar nu sînt un criminal, am căzut de pe scuter, am adormit, atît. Ştiţi... ca să ai puţin alcool în sînge, dacă mănînc o salată cu ceva mai mult oţet depăşesc deja limita', spune actorul.

El a vizitat marţi o parte din Muntenegru, în mod special oraşul Cetinje, capitala istorică a acestui mic stat, şi mausoleul Njegos, pe care l-a caracterizat drept 'absolut extraordinar'. 'Am văzut o ţară minunată, cu mult potenţial şi mai ales cu potenţial pentru filme, ceea ce trebuie apărat', a afirmat Depardieu înaintea întîlnirii cu premierul Milo Djukanovic.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав