X 
Cutremure stiri: 505

Filat, deranjat de intervenția a doi deputați în timp ce miniștrii prezentau propuneri pentru ordinea de zi

10 ian. 2013,, 12:46   Politică
3404 0
Foto : noi.md
Primul ministru Vlad Filat s-a arătat azi deranjat de faptul că doi deputați prezenți la ședința Guvernului au intervenit cu precizări în timp ce miniștrii prezentau propuneri pe ordinea de zi. „Eu nu știam că aprobarea unui proiect de lege trebuie să fie cu dezbateri parlamentare la Guvern”, a spus Filat.

Azi, la ședința executivului au fost prezenți deputații PL, Corina Fusu și Valeriu Munteanu. Cînd ministrul Economiei prezenta unele propuneri pentru proiectul de lege ce se referă la deetatizarea publicațiilor periodice, Fusu, fiind inițiatoarea acestor propuneri, a intervenit pentru a explica unele aspecte.

„Eu nu știam că aprobarea unui proiect de lege trebuie să fie cu dezbateri parlamentare la Guvern, iar apoi cu dezbateri parlamentare la Parlament. Eu înțeleg lucrurile, dar noi avem ședință de Guvern și organizăm ședințele pentru ca membrii Guvernului să se pronunțe. Ulterior, în alte instituții vom continua parcursul”, a specificat Filat.

Ulterior, și deputatul Munteanu a intervenit cu precizări în timp ce ministrul Tehnologiilor Informaționale, Pavel Filip, prezenta propuneri de modificări la legea cu privire la acte de identitate din sistemul național de pașapoarte.

„Dați-ne voie să ne facem datoria în cadrul ședinței de Guvern, cînd venim în Parlament, mergem mai departe”, a conchis Filat.

Proiectele urmează să fie supuse votului pentru aprobare sau respingere.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав