X 
Transnistria stiri: 1408
Preşedintele stiri: 4073

Procurorul Ghenadie Gurițanu neagă participarea sa la vînătoarea soldată cu moartea lui Sorin Paciu

16 ian. 2013,, 16:36   Societate
6281 0
Foto : hotnews.md
Procurorul raionului Fălești, Ghenadie Gurițanu, numele căruia figurează în lista celor 18 persoane care ar fi participat la vînătoarea din 23 decembrie, neagă categoric că prezenţa sa la acea vînătoare și spune că are suficiente probe în acest sens.

În lista celor 18 participanți, publicată de un blogger numit „emmigrant”, numele lui Gurițanu figurează ca posibil participant, dar și cu o mică eroare, acesta fiind scris ca „procuror, Glodeni”, deși este în funcția de procuror al raionului Fălești.

Solicitat de NOI.md, Ghenadie Gurițanu a negat categoric acuzațiile. „Este o aberație. Eu la vînătoarea din 23 decembrie nu am participat. În ziua aceia am fost în sînul familiei pînă la ora unu și jumătate, după care am fost la Comisariatul de Poliție, m-au văzut toți polițiștii”, a spus procurorul. Totodată, acesta a menționat că la Comisariat a fost chemat în legătură cu un alt incident - omorul șefului unei case de schimb valutar, el fiind și la fața locului acelei crime.

Actualmente, dosarul deschis pe faptul omorului din imprudență a omului de afaceri Sorin Paciu a fost preluat de la Procuratura Fălești, fiind continuat de Secția exercitare a urmăririi penale pe cauze excepționale a Procuraturii Generale.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?