X 
Cutremure stiri: 506

Compania letonă AirBaltic a introdus din 16 ianuarie zboruri suplimentare pe ruta Riga-Chișinău

16 ian. 2013,, 18:15   Societate
4155 0
Foto : newsru.com
Compania aeriană națională letonă AirBaltic a introdus din 16 ianuarie zboruri suplimentare din Riga spre Chișinău. Vicepreședintele senior pentru vînzări și marketing al companiei AirBaltic, Michael Grimme, a spus că pe direcția Riga - Chișinău se efectuează 3 zboruri pe săptămînă în loc de două existente. Potrivit lui, acest lucru va îmbunătăți calitatea deservirii pasagerii care călătoresc din Chișinău și din Moldova în ansamblu spre aeroporturile din Europa, Orientul Mijlociu și Rusia / CSI.

Prețul biletului pentru un zbor din Riga spre Chișinău la clasa economic este de 55 de euro. În plus, AirBaltic, din 3 martie, intenționează să majoreze numărul de zboruri spre Amsterdam – de la 10 la 11 zboruri pe săptămînă. Michael Grimme a menționat că, potrivit planului de afaceri al AirBaltic, intitulat ”ReShape”, compania se axează pe rute cu cerere mare și în această iarnă a mărit numărul de zboruri spre 12 destinații din Europa și CSI. În vara anului 2013, AirBaltic va introduce șase noi destinații – Praga (Republica Cehă), Heviz-Balaton (Ungaria), Olbia (Sardinia, Italia), Rijeka (Croația), Larnaca (Cipru) și Malta.

Compania aeriana AirBaltic deservește 60 destinații cu zboruri directe, cu aeroportul de bază aflat la Riga, Letonia. Și de la fiecare dintre aceste locuri, AirBaltic oferă conexiuni convenabile prin intermediul Nodul de Nord din Riga spre orice punct al rețelei sale, care cuprinde Europa, Scandinavia, Rusia, CSI și Orientul Mijlociu.

AirBaltic este o societate pe acțiuni înființată în anul 1995, acționar principal fiind statul leton, cu 99,8% din totalul de acțiuni. Flota AirBaltic constă din 29 de aeronave, șase de tip Boeing 737 - 500, opt – Boeing 737-300, șapte – Fokker 50 și opt – Bombardier Q400Next Gen. AirBaltic oferă zboruri non-stop din trei capitale baltice – Riga, Vilnius și Tallinn.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав