X 
Cutremure stiri: 502

Echipa de tineret va reprezenta Moldova la Cupa Comunităţii, din Sankt Petersburg

17 ian. 2013,, 09:49   Sport
2787 0
Foto : noi.md
Echipa de fotbal de tineret (U-21) a Moldovei va reprezenta ţara la competiţiile pentru Cupa Comunităţii şi a Ţărilor Baltice, care va avea loc în perioada 18-27 ianuarie, la Sankt Petersburg.

Potrivit Agenţiei "Infotag", la etapa preliminară, 12 echipe vor evolua în trei grupuri. În grupul C, fotbaliştii moldoveni îi vor avea ca adversari pe cei din Ucraina, Lituania şi Turkmenistan.

Antrenorul principal al selecţionatei Moldovei, Alexandru Curtian, i-a convocat la competiţie pe 20 fotbalişti, inclusiv doi portari, şapte apărători, nouă mijlocaşi şi doi atacanţi. Aceştia vor disputa primul meci pe 19 ianuarie cu echipa Turkmenistanului, pe 20 ianuarie - cu Ucraina, pe 22 ianuarie - cu Lituania.

Pentru a se califica în play-off, sportivii trebuie să obţină, cel puţin, locul doi în grup, dar pentru sferturile de finală vor fi selectate alte două cele mai bune echipe după statistici, clasate pe locul trei.

Meciurile din sferturile de finală vor avea loc pe 23 ianuarie, cele de semifinală - pe 25 ianuarie, iar finala - pe 27 ianuarie.

Moldova a cîştigat Cupa CSI de două ori, în anii 2003 şi 2009, în ambele cazuri, datorită campioanei multiple al Republicii Moldova, echipei tiraspolene "Sheriff".


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав