X 
Cutremure stiri: 506

Cristina Iovu şi Anatol Cîrîcu ar putea părăsi Moldova!

21 ian. 2013,, 11:44   Sport
6490 3
Foto: adevarul.ro
Cristina Iovu şi Anatol Cîrîcu ar putea reprezenta Azerbaidjanul în viitorul apropiat. Federaţia azeră de haltere a venit cu o asemenea propunere pentru performerii noștri, care, deocamdată, nu au confirmat oferta. Reprezentanţii federaţiei de profil de la Baku, printre care şi Yavar Haciev, au declarat în aceste zile ca uşa le este deschisă ambilor sportivi moldoveni şi că cetăţenia azeră o pot obţine în maxim două luni. De menţionat că halterofilii din Azerbaidjan, care au cucerit medalii la Jocurile Olimpice de la Londra, au fost premiaţi cu sume fabuloase, pentru medalie de aur – 800 000 de dolari, medalie de argint – 600 000 dolari şi de bronz – cu 500 000 dolari.

Preşedintele Federaţiei de Haltere, Tudor Casapu, a declarat pentru noi.md că va convoca o şedinţă de urgenţă cu antrenorul Sergiu Creţu, Cristina Iovu şi Anatol Cîrîcu. “Tot ce am obţinut ar trebui să rămînă în ţară. Eu nu cred ca se va ajunge la acest lucru”, a conchis Casapu.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав