Cutremure stiri: 505

Primăria raportează: Zăpada nu a perturbat traficul rutier în capitală

25 ian. 2013,, 11:15   Societate
2490 1
Foto: autostrada.md
Cantitatea de zăpadă care a căzut aseară în municipiu și cea care continuă să cadă nu a perturbat traficul rutier din capitală. Cel puțin așa susțin autoritățile publice locale, care spun că „la moment se circulă în condiții de iarnă”.

Prin intermediul unui comunicat de presă, Primăria Chişinău anunță că intervenţia drumarilor la curățirea străzilor a început la ora 4.30. Astfel, 20 de autospeciale ale Regiei „Exdrupo” au împrăştiat material antiderapant.

„Pe parcursul nopţii, pînă la ora 8.00 dimineaţa, pe străzi au fost presărați circa 270 metri cubi de material antiderapant. În perioada menţionată s-a intervenit pe străzile principale din capitală şi pe căile de acces către suburbii, pe străzile unde circulă transportul public. La această oră, drumarii lucrează la curăţatul zăpezii şi presărarea nisipului, inclusiv pe străzile secundare”, se menționează în comunicat.

Totodată se menționează că, pe parcursul zilei de astăzi, drumarii vor activa în regim de patrulare. „Zece autospeciale ale Regiei „Exdrupo" vor patrula zonele cu probleme din oraş, cîte două unităţi în fiecare sector. Iar noaptea, drumarii vor interveni cu circa 70 de autospeciale, la deszăpezire şi presărarea de material antiderapant, inclusiv pe drumurile de acces către suburbii”, se mai spune în comunicat.

Primăria Chişinău face apel către șoferi să parcheze regulamentar autoturismele, iac către agenții economici – să-şi cureţe zăpada din preajma sediilor în care activează.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав