Cutremure stiri: 506

La volan în stare de ebrietate: un polițist, un funcționar și un angajat MTIC

28 ian. 2013,, 10:47   Societate
8497 3
Foto: blogspot.com
Un număr de 48 de conducători auto din toată țara au fost documentați week-end-ul trecut, în timp ce conduceau în stare de ebrietate. Printre aceștia, se aflau: un colaborator al Ministerului Tehnologiei Informației și Comunicațiilor, un polițist și un angajat al organelor administrației publice locale, relatează NOI.md.

În noaptea de 26 spre 27 ianuarie curent, în cadrul operațiunii „Zero grade”, Poliția Rutieră a efectuat un control de rigoare pe întreg teritoriul țării. Scopul de bază al controlului a fost direcţionat spre verificarea respectării de către conducătorii auto a prevederilor Regulamentului Circulaţiei Rutiere şi depistarea şoferilor care conduc unităţi de transport în stare de ebrietate alcoolică sau narcotică.

În rezultatul acestora, s-a stabilit că în total pe țară au fost documentați 48 conducători auto aflați la volan în stare de ebrietate.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente ael EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova es refera al problema privind caracterul suveran si independent al statului moldovenese?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав