Cutremure stiri: 501

Tînărul care a împușcat în trei polițiști este bănuit și de două atacuri tîlhărești

6 feb. 2013,, 13:31   Societate
2515 0
Foto : 1tir.ru
Tînărul din Criuleni care a împuşcat în direcţia a trei poliţişti și a încercat să fugă este bănuit şi de săvîrşirea a două atacuri tîlhăreşti, unul în Dubăsarii Vechi, satul lui de baștină, iar altul în capitală. Pe lîngă faptul că este cercetat penal pentru atentarea la viaţa şi sănătatea poliţiştilor, în privinţa tînărului a fost pornită încă o cauză penală pentru tîlhărie, care prevede între șase și zece ani de închisoare, relatează NOI.md.

Atacul asupra magazinului alimentar din strada 31 August 1989 a avut loc în noaptea spre de 22 ianuarie curent, în jurul orei 3:00, și a fost surprins cu o cameră de supraveghere. În imaginile surprinse se vede cum bănuitul a intrat în magazin, a îndreptat pistolul în direcţia vînzătoarei, dar și spre doi cumpărători care se aflau în magazin. Victima de 18 ani a scos din aparatul de casă suma de circa 2 500 de lei şi i-a dat făptaşului, după care acesta a fugit de la locul infracţiunii.

Acesta a utilizat același pistol de tip „Baikal”, cu care a tras în direcția polițiștilor în timpul reținerii din strada Ismail. Atunci acesta declara că ar fi găsit arma în sectorul Buiucani al capitalei. Tînărul este suspectat și de atacarea unei farmaciste în sectorul Rîşcani.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав