X 
Cutremure stiri: 501

Nu voi vota un nou guvern – deputat

14 feb. 2013,, 17:24   Politică
5148 2
Foto: noi.md
Deputatul neafiliat Mihai Godea nu va vota pentru un nou guvern în cadrul actualului Legislativ. Acesta își argumentează poziția prin faptul că „practic toate variantele și-au pierdut legitimitatea”. În aceste momente, pentru a liniști spiritele, potrivit lui Godea, este nevoie ca președintele Nicolae Timofti să iasă în față, „politicianul cu cea mai mare putere în stat”, relatează NOI.md.

„E posibil să iasă peste cîteva zile toţi trei (sau patru cum se vehiculează) să zîmbească frumos şi să spună că totul este bine. Fals. Nimic nu este bine, iar cetăţenii ştiu asta demult. Modul în care s-a împărţit puterea şi pîrghiile de control între liderii alianţei de guvernare îi face pe toţi complici şi responsabili de eşecul lamentabil pretinsei „schimbări democratice” în Republica Moldova”, a declarat Godea.

„În aceste momente avem nevoie de preşedintele pe care l-am ales, cel care poate şi are obligaţia să ia orice măsură necesară pentru a asigura statul de drept şi siguranţa cetăţenilor”, a conchis liderul PAD.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав