X 
Cutremure stiri: 505

Vlad Filat nu renunţă la funcţia de premier: „Demiterea lui Plahotniuc este un început”

16 feb. 2013,, 12:38   Politică
5312 1
Foto: noi.md
Prim-ministrul Vlad Filat a declarat că demiterea lui Plahotniuc „este un început pentru Republica Moldova” și susține că cel din urmă are în spate mai multe infracțiuni pentru care va trebui să răspundă, notează NOI.md.

„Eu sînt premier în urma votului a mii de oameni, iar Plahotniuc a ajuns în funcția de prim-vicepreședinte a Parlamentului avînd în spate firme off-shore, bani furați și crime pentru care încă trebuie să răspundă. Nu el este cel care trebuie să vorbească cu mine despre curaj”, a declarat Filat în seara zilei de ieri, 15 februarie, după ședința PLDM, în contextul în care Vlad Plahotniuc a fost demis din funcția de prim-vicepspeaker.

Totodată, premierul a precizat că multe instituţii vor fi eliberate de sub controlul lui Plahotniuc. “Ele îşi vor face datoria şi vor răspunde la întrebările care au aparut pe parcursul timpului. De mult timp discutam despre preluări de afaceri, despre presiuni asupra oamenilor. Nu o să accept miniștri sabotori în Guvern sau pe cei care nu-și fac meseria. Aceste instituții vor fi eliberate de sub controlul lui Plahotniuc. Ele își vor face datoria și vor răspunde la întrebările care au apărut pe parcursul timpului”, a mai spus Filat.

Menţionăm , că după ce a anunţat că se retrage din funcţia de prim-vicepreşedinte, Vlad Plahotniuc i-a cerut premierului să vină în Parlament ca să-și dea demisia.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав