Transnistria stiri: 1408
Preşedintele stiri: 4073

Filat amenință cu demiteri

18 feb. 2013,, 13:20   Politică
4222 1
Foto: tribuna.md
Prim-ministrul Vladimir Filat declară că orice funcționar care va încerca să obstrucționeze activitatea Guvernului va fi eliberat din funcție. Astfel a reacționat premierul la solicitarea jurnaliștilor de a comenta situația politică din țară, relatează NOI.md.

Filat crede că „războiul” de pe arena politică este o confruntare între puterea legală și cea ilegală care a luat sub control instituțiile statului”. Potrivit lui, acestui fenomen trebuie să i se pună capăt.

„Un funcționar care va sabota sau obstrucționa activitatea unei instituții guvernamentale va fi eliberat din funcție. Eu nu sînt șantajabil. Nu au reușit și nu vor reuși să promoveze anumite idei prin intermediul șantajului”, a punctat Filat.

Premierul a mai spus că noul acord al AIE este deja elaborat, însă, deocamdată, colegii din celelalte partide ale alianței nu l-au acceptat. Premierul a afirmat că detalii pe marginea acordului vor fi făcute publice de fracțiunea parlamentară a PLDM.

“Așteptăm dorință și de la colegii de alianță pentru ca acesta să fie discutat. Acum, o declarație sună într-un fel, alta – altfel. Ar trebui să existe mai multă coerență în declarațiile partenerilor din AIE. Ei au nevoie de un pic de liniște și eu va trebui să revin să comunic repetat mesajul transmis nu doar către partide, dar către oameni”, a conchis Filat.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?