X 
Cutremure stiri: 503

Voronin: Nu comunic cu Plahotniuc și nu-i acord încredere lui Filat

19 feb. 2013,, 17:00   Politică
11510 11
Foto: vesti.md
Liderul Partidului Comuniștilor, Vladimir Voronin, consideră că interceptarea convorbirilor telefonice între liderii AIE este abia începutul luptei dintre ei. În cadrul unui interviu acordat pentru glasul.md, Vladimir Voronin s-a arătat convins că la iveală vor apărea și alte informații compromițătoare, relatează NOI.md.

“Cred că vor arunca și altceva. De ce? Pentru ca să se sperie unul pe altul, să creeze așa condiții ca ăștia să nu aibă încotro și să fie de acord la orice, numai să nu se dezvăluie ce a fost și cum a fost în tot acest timp în care au guvernat”, a spus liderul PCRM. Voronin susține că nu comunică de mult timp cu Vlad Plahotniuc și Vlad Filat și crede că cearta din AIE ar putea genera alegeri anticipate.

Liderul PCRM susține că nu va vota în Parlament pentru acordarea votului de încredere Guvernului, în cazul în care s-ar supune votului. “Nu, categoric nu. Nu au nicio dovadă și niciun indicator concret pentru ultimii ani, care ar demonstra că acest Guvern merită susținut, în afară de criminalizare, mafiotizare, banditism și toate celelalte rele care se fac în fiecare zi în Republica Moldova și îi afectează pe toți cetățenii țării. Aceasta înseamnă că alegerile parlamentare demult ar fi trebuit să fie organizate, dar să nu fie manipulată opinia publică și să nu încalce de nenumărate ori Constituția”, a spus Voronin.

Liderul PCRM a conchis că partidul său este mereu pregătit pentru alegeri anticipate, specificînd că “acesta este scopul partidelor: să lupte pentru putere”.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав