X 
Cutremure stiri: 505

Din cauza BEM, Gurău părăsește PCRM?

20 feb. 2013,, 13:20   Politică
6558 1
Foto: nit.md
Consilierul municipal din Partidul Comuniștilor, Victor Gurău, este gată să „divorțeze de PCRM”, dacă deputații din formațiunea PCRM nu vor susține inițiativa PL de creare a unei comisii parlamentare de anchetă privind situația deplorabilă de la Banca de Economii. Despre aceasta a anunțat Victor Gurău pe o rețea de socializare, notează NOI.md.

“Se pare că voi trece ”printr-un divorț” simbolic și voi pleda, în calitate de reprezentant al societății civile, pentru o investigație PUBLICĂ a cazului dat. Simt tot mai mult că am atins niște ”strune finuțe” și că ”sistemul ticăloșit” blochează aflarea adevărului”, a spus Gurău.

Menționăm că deputații PCRM, deocamdată, nu au votat pentru constituirea comisiei , specificînd că mai întîi trebuie să fie audiați toți funcționarii responsabili de situația de la Banca de Economii.

Amintim că consilierul municipal Victor Gurău a declarat anterior că Banca de Economii e la un pas de faliment și riscă să fie vîndută la un preț mic după ce a fost deposedată în ultimele luni de 1,5 miliarde de lei.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав