X 
Cutremure stiri: 506

Turneul internațional de arte marțiale K-1: kickboxerii sînt gata de luptă

21 feb. 2013,, 17:45   Sport
5954 0
Foto : noi.md
Mîine, 22 februarie, chișinăuienii vor avea parte de un show de neuitat, unic ca amploare și spectaculozitate. E vorba de Turneul internațional de arte marțiale K-1 – ”Gala leilor”. În cadrul turneului vor avea loc 10 lupte dintre cei mai buni kickboxeri din Rusia, Belarus și Moldova.

Participanții la turneu au ajuns deja în capitală și sînt în așteptarea luptelor. "Acesta este un proiect de promovare a sportivilor, dar și de pregătire a acestora pentru selecţionata de K-1 Moldova", a declarat președintele clubului "Lion", Octavian Orheianu.

Potrivit așteptărilor, lupta cea mai impresionantă se va da la categoria greilor. Aici se vor duela moldoveanul Pavel Voronin și rusul Alexandr Cernikov.

"Mă simt calm. M-am pregătit mult timp pentru acest turneu. Știu că adversarul meu este în formă bună și nu va fi ușor să cîștig, dar pentru aceasta ne și antrenăm, pentru aceasta muncim", a spus pentru NOI.md sportivul Voronin.

La rîndul său, Cernikov a spus că s-a pregătit pentru luptă foarte serios. "Tensiunea se ascunde în fiecare dintre noi, ea acum se acumulează. Degajarea va fi mîine. Vom arăta o luptă bună", a spus Alexandr.

Turneul K-1 cu denumirea "Gala leilor" se va desfășura la Chișinău pentru a cincea oară. Meciurile vor avea loc la Universitatea de Stat de Educație Fizică și Sport.

Site-ul NOI.md va efectua transmisiunea în direct de la ora 17:00.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав