Cutremure stiri: 505

Chioșcurile pentru vînzarea abonamentelor pentru troleibuz ar putea fi demontate

25 feb. 2013,, 10:52   Societate
7300 0
Foto: timpul.md
Chioșcurile pentru vînzarea abonamentelor pentru troleibuz ar putea fi demontate. Azi, în cadrul ședinței operative de la Primărie, edilul capitalei, Dorin Chirtoacă, a propus ca abonamentele pentru călătoria cu troleibuzul să fie comercializate la chioşcurile de presă din oraş, iar gheretele care aparţin Regiei Transport Electric să fie evacuate.

Astfel, potrivit lui Chirtoacă, ar fi mai comod pentru chișinăuieni să cumpere abonamente de la chioşcurile de presă, iar RTEC ar suporta mai puţine cheltuieli.

,,Chioşcurile de presa din oraş vînd şi cartele pentru telefon, birotică, tot ce doriţi, de ce nu ar putea comercializa şi abonamente de troleibuz şi autobuz? Așa veţi avea mai multe puncte de distribuţie. Aţi evaluat cît ar costa taxa de prestări servicii? Poate e mai ieftin decît să asamblaţi chioşcuri şi să le întreţineţi”, s-a adresat Chirtoacă către Directorul Regiei Transport Electric, Gheorghe Morgoci.

La rindul sau, Morgoci a declarat ca aceasta versiune a fost luată în calcul anterior. “Procentele care ni le-au propus la chioşcurile de presă nu ne-au convenit”, a răspuns Morgoci.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав