Cutremure stiri: 505

Focul dacic, stavilă de neclintit în faţa sodomiei

26 feb. 2013,, 11:10   Societate
3756 2
Foto: ro.wikipedia.org
Vă prezentăm opinia cititorului nostru, domnul Marian Rădulescu, în legătură cu protestele care au avut loc la Muzeul Ţăranului Român, unde urma să aibă loc un eveniment al LGBT.

„Există la români o legendă care spune că, atunci când o primejdie de moarte ameninţă această ţară şi poporul său, se aprinde "focul dacic" şi înlătură această primejdie. De fapt, acest "foc dacic" se pare că este un cumul de energii pozitive, emanate din mai multe centre situate pe teritoriul României, cu precădere în Carpaţi, Bucovina, Dobrogea şi în alte locuri pline de frumuseţe, de care se ştie mai puţin. Aceste energii se transmit oamenilor, mai mult sau mai puţin, în funcţie de deschiderea spirituală şi gradul de credinţă al acestora. A nu se uita faptul că românii sunt în mare parte ortodocşi, ca de altfel toate popoarele din răsăritul Europei. Este lucru ştiut că aceste două elemente la care am făcut referire au permis supravieţuirea de-a lungul vremii a fiinţei acestui neam, prin limbă şi tradiţii, în ciuda tuturor încercărilor la care a fost supus.

Din păcate, aceste încercări continuă în ziua de azi, inamicul fiind "globalizarea" şi "noua ordine mondială". În locul forţei brute se folosesc mijloace sofisticate, ca: dictatura banului, manipularea prin mass-media, răsturnarea sistemului de valori. Evident, cu scopul de a crea "omul de tip nou", cu creierul spălat, fără personalitate, numai bun de a fi "sclavul perfect" în noul sistem. Pentru atingerea acestui scop, este necesar a se distruge elementele tradiţionale creştine: credinţa, familia, respectul faţă de valorile tradiţionale, faţă de semenii în vârstă… Unul din elementele de atac folosite cu deosebire de propaganda occidentală este homosexualitatea. Spre deosebire de celelalte elemente de atac folosite, homosexualitatea întâmpină o rezistenţa îndârjită, mai ales în lumea ortodoxă.

În România, rezistenta faţă de acest flagel este puternică. Spre deosebire de Rusia, Grecia, Bulgaria, Serbia, unde respingerea acestui fenomen a fost dură, în România este o respingere tăcută şi extrem de încăpăţânată. Cu toate încercările repetate ale Occidentului, aceasta "virtute" se lipeşte de români ca apa de gâscă, aşa cum spune un vechi proverb. Ce-i drept, au fost şi la noi respingeri "zgomotoase", manifestate de câte ori s-a organizat la Bucureşti acel "marş gay" anual.

Pentru a preîntâmpina incidente nedorite în stradă, organizaţiile şi fundaţiile ce promovează acest flagel, susţinute de ambasadele Olandei şi SUA (nici nu-i de mirare!) au pus la cale o acţiune perversă: organizarea, în urmă cu câteva zile, a unei acţiuni denumite "luna istoriei LGBT", precum şi prezentarea filmului "The kids are alright" nicăieri altundeva decât la Muzeul Ţăranului Român! Adică într-un loc încărcat de spiritualitate românească, creştin ortodoxă! Această mizerie a fost posibilă datorită lui Virgil Niţulescu, directorul muzeului. Până la urmă, acţiunea a fost împiedicată prin protestul unui grup de protestatari; cu toate că agenţii de poliţie erau prezenţi, nu au intervenit. Atitudine demnă de toată lauda!

Cu toate că mass-media a păstrat tăcerea asupra acestui eveniment, ziarul"România Liberă" a postat un articol amplu: www.romanialibera.ro/actualitate/eveniment/scandalul-de-la-muzeul-taranului-roman-continua-organizatiile-crestine-cer-demiterea-directorului-mtr-nitulescu-condamna-reactiile-homofobe-ale-protestatarilor-ortodocsi-294019.html

De remarcat faptul că articolul a prezentat punctul de vedere al tuturor părţilor implicate. Astfel, în punctul de vedere al organizaţiilor creştine s-a precizat, între altele: „O instituţie publică ce depozitează ethosul ţăranului român nu poate să fie folosită discreţionar în propaganda homosexuală şi nici nu i se poate da o altă direcţie, improprie, care ţine de corectitudinea politică. Daca globalismul se sprijină pe astfel de valori, noi avem dreptul de a ne apăra identitatea naţională. În aceasta cheie trebuie văzut protestul nostru". Tendinţa de uzurpare a valorilor moral-creştine româneşti a reieşit clar din următoarele rânduri: "Faptul că filmul s-a dorit să fie proiectat NEAPĂRAT în Studioul „Horia Bernea” arată dorinţa de a uzurpa valorile la care facem referire şi la premeditarea provocării pe care cei în cauză, cu complicitatea directorului Virgil S. Niţulescu, au dorit-o".

S-a demonstrat clar că acest "eveniment" constituie contravenţie: "Filmul, care prezenta viaţa a două lesbiene care creşteau copii, contravine chiar Codului Civil al României, în care, la articolul 258, paragraful 1, se stipulează: „Familia se întemeiază pe căsătoria liber consimţită între soţi, pe egalitatea acestora, precum şi pe dreptul şi îndatorirea părinţilor de a asigura creşterea şi educarea copiilor lor”; la paragraful 4: „În sensul prezentului cod, prin soţi se înţelege bărbatul şi femeia uniţi prin căsătorie.”

Bineînţeles, punctul de vedere al Ambasadei SUA este diametral opus: "Ambasada SUA la Bucureşti este foarte dezamăgită de protestul care a avut loc în seara de 20 februarie la Muzeul Ţăranului Român şi a împiedicat proiecţia unui film furnizat de Ambasadă pentru sărbătorirea lunii istoriei comunităţii lesbienelor, homosexualilor, bisexualilor şi transsexualilor (LGBT)". Să vă spun eu de ce sunteţi dezamăgiţi, yankeilor: "În momentul în care una din reprezentantele Ambasadei Statelor Unite în România a luat cuvântul înainte de proiecţie, mai multe persoane din sală s-au ridicat în picioare şi au început să intoneze imnul României, "Deşteaptă-te, române!". Şi de faptul că protestatarii v-au spus: "Noi nu avem nimic cu voi, puteţi să proiectaţi filmul oriunde, numai la Muzeul Ţăranului Român nu. Dacă aţi cunoaşte istoria României aţi înţelege de ce nu vrem să se întâmple asta aici”. Plecaţi înapoi la voi în State"!

Nu are rost sa comentez punctul de vedere al organizaţiei Accept, iniţiatoarea acestui "eveniment", deoarece este plin de afirmaţii tendenţioase. Nu poţi denumi "neonazişti" protestatarii care au intonat "Deşteaptă-te, române" şi au cântat în cor "Miluieşte, Doamne, poporul tău". Sau afirmaţia lui Mircea Toma că "Atunci nu intervine, statul român este un partener neonazist al acestei grupări", afirmaţie ce poate intra sub incidenta Codului Penal. Mircea Toma, poate nu-ţi convine faptul că poliţia şi jandarmeria, în comunicatul dat, precizează că: "miercuri seara nu a fost nici o problemă de natură penală sau contravenţională" la Muzeul Ţăranului Român, de ordinea publică ocupându-se Jandarmeria".

Cei de la organizaţia Accept, una din numeroasele ONG care se "hrăneşte" şi cu bani de la bugetul de stat, să fie conştienţi de faptul că banii pe care îi cheltuieşte cu asemenea manifestări antiromâneşti provin din taxele şi impozitele aberante plătite de foarte mulţi cetăţeni români din sudoarea muncii lor! În condiţiile în care o persoană fizică autorizată(PFA) trebuie să plătească 32% din venitul net pentru asigurări sociale plus 16% din acelaşi venit net impozit la bugetul de stat! Cât vor mai accepta aceşti truditori anonimi acest jaf la buzunarele lor pentru ca aceşti "intelectuali", obosiţi de atâtea "creaţii" cu homosexuali şi lesbiene, să "rupă în două" DN1 la fiecare week-end, pentru a se distra la munte pe pârtiile de ski şi de a se îmbuiba cu "produse tradiţionale" la hoteluri şi pensiuni?

Un lucru este clar: românii nu se vor rupe de credinţa ortodoxă străveche şi nu vor îmbrăţişa aceste "valori europene şi euroatlantice"! Nici acum, nici în vecii vecilor! Iar "focul dacic", de va deveni vâlvătaie, va arde din temelii noile Sodoma şi Gomora! Definitiv!”
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав