Cutremure stiri: 502

Voronin: Vom declanșa și revoluție, nu doar anticipate

28 feb. 2013,, 12:38   Politică
4878 6
Foto: noi.md
Liderul Partidului Comuniștilor, Vladimir Voronin, este încrezător că moțiunea de cenzură înaintată de PCRM în cadrul Parlamentului va fi votată, iar Guvernul actual va fi demis. Voronin a ezitat să spună care partid parlamentar ar putea vota împreună cu PCRM pentru a asigura 51 de voturi. Solicitat de jurnaliști, Vladimir Voronin a menționat că, atîta timp cît actuala Guvernare s-a aflat la putere, situația din țară s-a agravat, iar scopul final al PCRM este să scape de „hurta de la Guvernare” și să aducă o guvernare nouă. Liderul PCRM a adăugat că partidul său își dorește alegeri anticipate, specificînd că nu va vota pentru un guvern tehnocrat.

“Nu vom participa la formarea guvernului tehnocrat. Sîntem gata să declanșăm și revoluție, nu doar alegeri anticipate”, a declarat Voronin.

Liderul comunist a precizat că, conform normelor legale, Parlamentul trebuie să voteze moțiunea nu mai tîrziu de data de 5 martie.

Menționăm că PCRM a înaintat propria moțiune de cenzură privind demiterea Guvernului.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente ael EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova es refera al problema privind caracterul suveran si independent al statului moldovenese?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав