X 
Cutremure stiri: 506

Controalele dure de la vama română au format un rînd de zeci de camioane la Leușeni

6 mar. 2013,, 12:17   Societate
3332 0
Foto : kaliningradfirst.ru
Zeci de camioane încărcate sînt blocate în vama Leușeni-Albița pe sensul de ieșire din țară. Acest lucru se datorează înăspririi controalelor vameșilor români la nivel național în scopul eradicării contrabandei de țigări, relatează NOI.md.

„Au loc niște acțiuni la punctul vamal Albița, fapt ce perturbează și activitatea postului vamal Leușeni. La moment pînă la intrarea în postul vamal Leușeni este format un rînd din circa 50 de tiruri. Totodată, un număr mare de autocamioane stau blocate și pe podul de peste Prut”, a menționat șefa Serviciului de Presă al Serviciului Vamal, Alina Șargu, la solicitarea NOI.md.

Potrivit sursei, noaptea trecută doar la intrarea în postul vamal Leușeni era un rînd de 80 de tiruri. Şargu a mai menționat, că într-o singură zi, ziua de ieri, prin postul vamal au trecut 26 de tiruri, în timp ce în alte zile ‒ pînă la 120 de camioane.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente ael EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova es refera al problema privind caracterul suveran si independent al statului moldovenese?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав