X 
Cutremure stiri: 502

Încă o instituție publică cu abateri financiare de milioane

17 mar. 2013,, 09:32   Economie
5725 1
Foto : casata.md
Curtea de Conturi a depistat abateri financiare de milioane la încă o instituție publică. Este vorba de Consiliului Coordonator al Audiovizualului.

Potrivit publika.md, explicații CC au depistat că terenul adiacent sediului instituţiei, este neînregistrat, iar potrivit Întreprinderii de Stat Cadastru, acesta este estimat la aproape trei milioane şi jumătate de lei.

De asemenea, auditorii au identificat abateri în organizarea licitaţiei pentru achiziţionarea de software pentru activitatea CCA.

Și anume sistemul de programe ar fi fost cumpărat, de la firma selectată, la un preţ de patru ori mai mare decât cel propus de către alţi ofertanţi.

Preşedintele CCA, Marian Pocaznoi, a declarat pentru sursa citată că „CCA a acţionat în strictă conformitate cu legislaţia”.

„Sunt sigur că CCA a acţionat conform legii, potrivit căreia, în cazul în care câştigătorul licitaţiei refuză să participe, se alege următorul participant, care a propus cel mai convenabil preţ”, a subliniat Pocaznoi.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente ael EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova es refera al problema privind caracterul suveran si independent al statului moldovenese?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав