Cutremure stiri: 506

Ion Caras nu a invitat în selecţionată fotbalişti de la cluburile Dacia" și "Zimbru"

19 mar. 2013,, 15:39   Sport
2860 0
Foto : blogspot.com
Antrenorul principal al selecţionatei de fotbal a Moldovei, Ion Caras, nu a invitat fotbalişti de la cluburile "Dacia" şi "Zimbru" la cantonamentele din ajunul meciurilor cu Muntenegru şi Ucraina.

Potrivit Agenţiei "INFOTAG", jurnaliştii şi specialiştii cunosc această nedorinţă a tehnicianului, apărută după ce un grup de jucători din aceste cluburi a refuzat pe neaşteptate, în ultimul moment, să participe la un turneu prin America de Nord în componenţa echipei naţionale a Moldovei.

După încheierea turneului, Ion Caras a declarat că atît timp cît va fi la cîrma selecţionatei, fotbaliştii din cluburile respective nu vor fi chemaţi în echipa principală a ţării.

La ultima conferinţă de presă, susţinută la Federaţia de Fotbal a Moldovei, Caras a spus că fotbaliştii de la aceste cluburi nu merită să fie chemaţi în selecţionată conform condiţiilor de joacă curente.

"Aceasta însă, nu înseamnă deloc că uşile în selecţionată sînt închise pentru jucătorii din cluburi. Cei mai buni jucători de la cluburile "Dacia" şi "Zimbru" sînt mereu în vizorul staff-ului de antrenori şi vor fi invitaţi în selecţionată, cînd vor fi într-o formă bună", a promis antrenorul.

Igor Dobrovolschi, fostul antrenor principal al selecţionatei, în prezent tehnician la "Dacia", dezaprobă această abordare a completării echipei naţionale a Moldovei.

"În meciurile din campionatul naţional 8-9 jucători ies cu regularitate pe terenul de fotbal în componenţa echipei, iar 2-3 jucători ai clubul nostru merită să evolueze pentru selecţionata Moldovei. Şi nu numai că merită, dar sînt cu un cap mai presus decît mulţi dintre acei, care au fost convocaţi acum la cantonamente împotriva echipelor Muntenegrului şi Ucrainei", a opinat Dobrovolschi.

"INFOTAG" precizează: Meciul dintre echipa Moldovei şi cea a Muntenegrului va avea loc pe 22 martie, orele 21.30, pe stadionul "Zimbru". Selecţionata Muntenegrului este lider a subgrupei, avînd 10 puncte acumulate după patru jocuri şi devansîndu-i cu două puncte pe englezi, care se clasează pe locul doi. Selecţionata Moldovei cu 4 puncte la activ este pe locul patru din şase echipe.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав