Cutremure stiri: 502

Pe drumurile din RM vor apărea automobile "spion"

20 mar. 2013,, 10:39   Societate
6536 7
Foto: interakt.md
Pe drumurile din Moldova vor apărea automobile "spion". Despre aceasta a anunţat pentru portalul de ştiri "Unimedia", şeful adjunct al Inspectoratului General de Poliţie (IGP), Sergiu Diaconu.

Potrivit lui, aceste maşini aparent nu se vor deosebi cu nimic de cele aflate trafic, însă pe interior acestea sînt dotate cu echipament special, care fixează încălcările de orice gen.

Camerele de bord vor înregistra dovada depăşirii limitei de viteză sau refuzul de a oferi prioritate pietonilor. Materialul acumulat va fi transmis în baza de date, ulterior, cei care au încălcat regula de circulaţie vor fi identificaţi, amendaţi sau pedepsiţi în alt mod.

Potrivit lui Diaconu, către sfârşitul anului curent, drumurile republicii vor fi patrulate şi de către 10 motociclete de ultimă generaţie pentru a preveni accidentele provocate de motociclişti. În ultimul timp a crescut numărul accidentelor provocate de motociclişti sau de posesorii altor tipuri de vehicule pe două roţi.

"INFOTAG" precizează: Marţi, 90 de automobile dotate cu echipament special au fost distribuite în majoritatea raioanelor ţării pentru agenţii de circulaţie.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente ael EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova es refera al problema privind caracterul suveran si independent al statului moldovenese?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав