X 
Cutremure stiri: 506

Moldovenii vor „invada” Odesa pe 26 martie

22 mar. 2013,, 16:11   Sport
4384 0
Foto : noi.md

Federaţia Moldoveneasca de Fotbal a anunţat două recorduri în ultima săptămînă. După solicitarea trimisă la Guiness Book, UEFA şi FIFA de a declara clubul Olimpia Bălţi ‒ cea mai tînără ehipă din lume, în primul eşalon fotbalistic cu media de 17, 5 ani, oficialii forumului moldovenesc anunţă un interes deosebit pentru meciul Ucraina-Moldova de la Odesa. Potrivit Serviciului de presă FMF, Moldova va stabili pe 26 martie un număr record de jurnalişti acreditaţi la un eveniment sportiv. Circa 50 de reprezentanţi ai presei se vor deplasa la Odesa pentru a urmări meciul din tribune.

Mai mult decît atît, este pentru prima oară, cînd sectorul de 1000 de locuri, rezervat moldovenilor, la un meci în deplasare a naţionalei noastre, s-ar putea dovedi a fi neîncăpător.

Meciul Ucraina-Moldova se va juca la Odesa pe data de 26 martie. Reamintim ca în meciul tur tricolorii au încheiat partida la egalitate, scor 0-0. Duelul poate fi unul decisiv atît pentru naţionala noastră, cît şi pentru cea ucraineană în vederea calificării la CM-2014 din Brazilia.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав