Cutremure stiri: 506

Ajutorul lui Trump a refuzat să lucreze la Casa Albă

26 dec. 2016,, 01:15   Externe
1984 0

Numit joi viitor director de comunicare al președintelui Donald Trump, Jason Miller a anunțat, două zile mai tîrziu, că renunță la această funcție, dorind să consacre mai mult timp familiei sale, transmite AFP.

"După ce am petrecut săptămîna cu familia, cea mai lungă perioadă în compania lor din martie 2015, este clar că ei trebuie să fie prima mea prioritate în acest moment", a indicat Jason Miller, 41 de ani, într-un comunicat publicat sîmbătă.

El a amintit că soția sa urmează să dea naștere în curînd celui de-al doilea lor copil.

"Nu este momentul potrivit pentru a începe o muncă atît de solicitantă precum cea de director de comunicare al Casei Albe", a adăugat Miller.

Sean Spicer — unul dintre actualii purtători de cuvânt ai miliardarului — este cel care își va asuma atribuțiile directorului de comunicare, a precizat el. Spicer a fost numit joi purtător de cuvânt al Casei Albe, în administrația ce își va începe mandatul pe 20 ianuarie.

Înainte de a se alătura campaniei Trump în timpul verii, Jason Miller îl consiliase pe unul dintre concurenții omului de afaceri în alegerile primare republicane, Ted Cruz.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав