X 
Cutremure stiri: 502

Turcia va ajuta Găgăuziei să repare 120 km de drum

26 mar. 2013,, 11:27   Societate
2862 0
Foto : observator.md
Turcia va ajuta Găgăuziei să repare 120 km de drum. Surse din cadrul Comitetului Executiv al Găgăuziei au relatat pentru NOI.md că anunțul a fost făcut de bașcanul Găgăuziei, Mihail Formuzal, în cadrul unei ședințe de lucru a Executivului autonomiei. Potrivit acestuia, Turcia a emis un aviz pozitiv pentru a sprijini repararea drumurilor din Găgăuzia, însă condiția părții turce este alocarea de către autoritățile centrale, regionale și locale a 20% din totalul sumei necesare pentru lucrările de reconstrucție.

Detalii suplimentare privind realizarea acestor proiecte vor fi discutate de către conducerea autonomiei găgăuze în timpul unei întîlniri cu ambasadorul Turciei în Republica Moldova, Mehmet Selim Kartal, în timpul vizitei sale de la 29 martie în Găgăuzia. "Vom discuta aceste aspecte cu domnul ambasador, inclusiv asfaltarea unui tronson de drum de 120 km, care leagă localitățile autonomiei", a declarat guvernatorul Găgăuziei.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав