X 
Cutremure stiri: 505

Doi funcționari liberali își aduc acuzații dure

1 apr. 2013,, 10:53   Societate
4419 1
Foto : noi.md
Primarul general Dorin Chirtoacă îl acuză pe pretorul sectorului Rîşcani, Mihai Cîrlig, ambii membri PL, că a planificat vînzarea unui imobil de circa 120 de metri pătraţi ce aparţine municipalităţii.

Azi, în cadrul şedinţei operative de la Primărie, Chirtoacă declarat că întreprinderea SA “Speranţa Unic”, unde Mihai Cîrlig este preşedinte al Consiliului de administraţie, a organizat o licitaţie de vînzare a clădirii situate pe strada Alba-Iulia 1.

Cîrlig a spus însă că nu cunoaşte nimic despre licitaţia respectivă. „Nu sînt la curent. Am primit scrisoarea şi am înţeles că nu mai sînt preşedinte al Consiliului de administrare”, a declarat Cîrlig.

„Dumneavoastră nu ştiţi niciodată nimic. Vă faceţi că plouă? Corect! Scrisoarea este de la mine, dar pînă nu are loc adunarea generală, membrii rămîn aceiaşi”, a spus Chirtoacă.

Totodată, edilul a solicitat unui reprezentant al Direcţiei juridice să se deplaseze la adresa unde urmează să aibă loc licitaţia şi să anunţe că imobilul nu poate fi vîndut, deoarece o decizie a instanţei de judecată a pus sechestru pe încăpere.

“Respectivul de aici din sală, împreună cu acţionarul minoritar, au pus la cale să desfacă pe bucăţi şi să vîndă întreprinderea respectivă”, a declarat Chirtoacă.

Amintim că, la şedinţa operativă de săptămîna trecută, Chirtoacă a solicitat demisia pretorului sectorului Rîşcani, Mihai Cîrlig.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав