Cutremure stiri: 501

Chirtoacă acuză consilierii comuniști că au pus la cale alarma cu bombă la Primărie

2 apr. 2013,, 16:04   Societate
2767 0
Foto : inprofunzime.md
Primarul general Dorin Chirtoacă acuză consilierii comuniști că au pus la cale alarma cu bombă la Primărie „pentru a împiedica aprobarea bugetului municipal pentru anul 2013 în lectură finală”.

„Din păcate, asemenea alerte cu bombă au loc deja în mod repetat, sînt glume proaste din partea unora care dau peste cap activitatea Primăriei. Aici eu cred că este mult mai grav, eu cred că este un act din partea opoziției comuniste prin care ei încearcă să saboteze ca să nu fie aprobat bugetul municipiului”, a declarat Chirtoacă după ce proiectul bugetului municipal a fost aprobat.

„Ori absentăm de la ședințe, ori dăm alerte cu bombă, ori cerem pauză. Ei sînt gata să dea foc orașului numai ca să-și atingă propriile interese. Am dispus evacuarea clădirii cu o anumită întîrziere pentru sala în care aveau loc ședințele CMC”, a mai spus Chirtoacă.

La rîndul său, președintele fracțiunii comuniștilor, Boris Golovin, a declarat pentru unimedia.info că consilierii comuniști ar putea să-l dea în judecată pe Chirtoacă pentru acuzațiile respective.

„Poate el a făcut acest lucru ca să ascundă ceva? Noi sîntem persoane pașnice”, a specificat Golovin.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав