X 
Cutremure stiri: 501

Opoziţia continuă să blocheze Rada

3 apr. 2013,, 11:31   Externe
2307 0
Foto : searchnews.info
Deputaţii din opoziție continuă să blocheze tribuna Radei Supreme. Situaţia la zi, la orele 09:00, miercuri, aprilie: lîngă tribună se află 10 membri, comunică "Ukrainskaia pravda".

"Blocarea continuă. Vă amintesc ‒ oprirea lucrului Radei Supreme are loc doar în scopul de a asigura respectarea legii și a Constituției de către fracțiunile politice", astfel a comentat blocarea deputatul din partea formaţiunii "Batkivişcina", Leonid Emeţ, pe pagina sa de Facebook.

"Kievenii, ca și toți ceilalți cetățeni ai Ucrainei, au dreptul la autoguvernare locală. Iar rolul Radei Supreme a Ucrainei este de a le asigura această posibilitate, iar nu de a se juca cu noţiunea de oportunitate politică", a adăugat el.

După cum se știe, pentru ora 9:30 fusese anunţat consiliul de conciliere, la care liderii fracțiunilor trebuie să convină asupra modului în care vor acţiona mai departe.

Amintim că, la 2 aprilie, puterea și opoziția au ratat votarea în alegerile de la Kiev. Alegerile au fost susținute de doar 209 deputați. După votare, opoziția a blocat Parlamentul.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав