Cutremure stiri: 502

La Kiev, pe Nipru s-a produs o explozie puternică

3 apr. 2013,, 14:34   Externe
3546 0
Foto : blog.i.ua
În strîmtoarea Niprului, la Kiev, în apropiere de insula Jucov, pirotehnicienii organizaţiei Sistemei de Stat de prevenire şi lichidare a situaţiilor excepţionale au aruncat în aer un cîmp de gheață. Angajații acestui serviciu de stat au recurs la această metodă pentru a nu admite creșterea nivelului apei în strîmtoarea Niprului. Pentru explozie au fost utilizate peste patru kilograme de explozibil.

Acest lucru este precizat în anunțul Serviciul de presă al Serviciului de Stat al Situaţiilor Excepţionale (SSSE) din oraşul Kiev. Potrivit SSSE, a existat riscul ridicării nivelului apei, acumulării de gheață, precum și crearea unui blocaj de gheață. Blocajul, la rîndul lui, punea în pericol podul aflat în apropiere. Grosimea gheții pe această porţiune era de aproximativ 60 de centimetri.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав