Cutremure stiri: 502

Putin a dezvăluit cu ce se va ocupa după plecarea din politică

6 apr. 2013,, 16:19   Externe
4294 0
Foto: mosvedi.ru
Președintele rus, Vladimir Putin, a recunoscut că, după plecarea din politică ar dori să se ocupe de drept și literatură, relatează rbc.ru cu referire la compania germană de televiziune ARD. O astfel de declarație șeful statului a făcut într-un interviu acordat ARD în ajunul vizitei sale de lucru în Germania.

"Sper foarte mult că, după încheierea activității politice, voi avea posibilitatea să mă ocup și de alte probleme. Îmi place mult dreptul, literatura și contez pe faptul că mă voi putea ocupa de acestea, fără o conexiune directă cu activitatea de stat, posibil și cu alte probleme – sociale, sportive etc", - a spus V. Putin.

Potrivit rbc.ru, la întrebarea cît de mult președintele rus va rămîne în funcție, Putin a spus că "nu este cel mai mare longeviv în politică".

"Fiecare om normal încearcă să întrevadă perspectiva. Și eu nici pe departe nu sînt cel mai mare longeviv în politică. În politica europeană există oameni care mult mai îndelung decît mine au deținut primele poziții și au activat mai mult decît activez eu acum, și în ​​Europa, și în America de Nord, de altfel, în Canada, "- a declarat președintele.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав