Cutremure stiri: 506

Bugatti pregăteşte un Super Veyron cu 1600 CP

8 apr. 2013,, 17:11   Ştiri Auto
1995 0

Foto: Bugatti

Bugatti a publicat pe Facebook un teaser foto destul de neconcludent, însă ar putea fi confirmarea că se pregăteşte un Super Veyron pentru debut la Salonul Auto de la Frankfurt. Conform zvonurilor ar putea avea 1.600 CP!

Acum, Bugatti probabil vrea să ducă în altă parte atenţia, lansând pe FB un teaser foto ce anunţă dezvăluirea online a unui nou model. Fotografia postată pe contul oficial al companiei vine cu următoarea explicaţie: „Scena este pregătită. Este aproape timpul să dezvăluim cel mai recent exemplu de performanţă excelentă Bugatti, aşa că trebuie doar să ne urmăreşti pe Facebook în următoarele câteva zile”.

Conform speculaţiilor este vorba despre Super Veyron, programat să debuteze în septembrie, la Salonul Auto de la Frankfurt. Acesta ar putea avea un motor W16 quad-turbo de 8.0 sau 9,6 litri, care să producă 1.600 CP! Jens Schulenburg, inginer şef, a confirmat că Bugatti ia în considerare utilizarea jantelor din fibră de carbon şi o propulsie hibridă.

Puterea suplimentară şi greutatea mai redusă, graţie utilizării mai multor componente din carbon, ar permite modelului Super Veyron să atingă viteza de 100 km/h în doar 1,8 secunde, iar viteza maximă să ajungă la 463 km/h.

Bugatti Super Veyron este aşteptat să coste peste 1,5 milioane de euro şi cel mai probabil va fi construit într-o ediţie limitată.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente ael EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova es refera al problema privind caracterul suveran si independent al statului moldovenese?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав