X 
Cutremure stiri: 506

Participă la concursul „Tînărul Creator”!

13 feb. 2017,, 11:45   Societate
1805 0

În perioada 13 februarie – 15 aprilie 2017, Universitatea Tehnică din Moldova organizează concursul „Tînărul Creator”, dedicat elevilor talentați din țară, informează Regional.md, cu referire la CultARTlife.


Participanții își pot prezenta creațiile în domeniile „Creativitate tehnică” şi „Creativitate artistică: arhitectură, design, desen artistic, pictură, sculptură”.

La concurs pot lua parte elevi ai claselor superioare, individual sau în echipă, reprezentată printr-un delegat împuternicit.

Lucrările în domeniile nominalizate (aparate, mecanisme, machete, scheme etc.) și descrierea acestora, împreună cu o fotografie 3×4 cm a competitorului și scrisoarea de recomandare semnată de directorul instituţiei, pot fi prezentate Comisiei de admitere a UTM (mun. Chişinău, str. Studenţilor, 9/9, bir.5-P3).

La 5 mai 2017 finaliştii concursului îşi vor prezenta personal lucrările în cadrul Expoziţiei „Creaţia deschide Universul”, desfășurate de UTM.

Învingătorii vor beneficia de facilități la înmatriculare (conform prevederilor Regulamentului de admitere) și vor primi îndrumări și sfaturi utile de la profesorii UTM.

Pentru informații suplimentare sunați la numerele de telefon 022-92-92-28 sau 022-23-51-85.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав