X 
Cutremure stiri: 501

Circa 30 la sută din școli și grădinițe din municipiu, reconectate la căldură

15 apr. 2013,, 13:18   Societate
3206 0
Foto: protv.md
După ce săptămîna trecută, șefa Direcţiei generale educaţie, tineret şi sport din cadrul Primăriei Chișinău, Tatiana Nagnibeda-Tverdohleb, sugera administrațiilor grădinițelor să includă reșourile electrice pentru a încălzi instituțiile, azi, Termocom a anunțat că mai multe instituții de învățămînt preșcolar și primar au fost reconectate la agentul termic.

Potrivit directorului „Termocom”, Mihai Cernei, circa 30 la sută dintre grădinițe și școli au fost reconectate la căldură. „Putem să reconectăm toți consumatorii care solicită acest lucru”, a declarat Cernei în cadrul ședinței operative de astăzi de la Primărie.
Totodată, Cernei a anunțat că, odată cu închiderea sezonului de încălzite 2012-2013, au început lucrările de pregătire pentru sezonul de încălzire 2013-2014. „Avem puțin timp la dispoziție și mult de lucru”, a specificat directorul SA ”Termocom”.

Amintim că, lunea trecută, primarul general Dorin Chirtoacă a spus că va solicita Consiliului de Administrare al SA „Termocom” demiterea lui Mihai Cernei, după ce Centrul Naţional Anticorupţie l-a acuzat pe acesta de conflict de interese.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав