X 
Cutremure stiri: 505

Ghelici: Deputaţii care vor vota pentru Filat vor ajunge la ”cimitirul politic”

15 apr. 2013,, 17:48   Politică
15548 20
Foto : info-prim.md
Asociaţia obştească „Moldova Mea” îşi exprimă revolta vizavi de situaţia creată în ţară şi îndeamnă Parlamentul să se gîndească înainte de a vota noul guvern. Reprezentanţii organizaţiei atenţionează că, în cazul în care deputaţii vor vota candidatura lui Filat la funcţia de prim-ministru, aceştia vor fi ajunge la ”cimitirul politic”.

În opinia preşedintelui Asociaţiei „Moldova Mea”, Fiodor Ghelici, „o asemenea dezordine ca acum în Moldova nu a mai fost”.

„Timp de cîteva săptămîni am ascultat cum politicienii noştri ne-au spus ce ”bandit” este premierul, aducînd argumente în favoarea deciziei de a nu vota candidatura lui Filat. Însă cel mai interesant fenomen s-a produs ulterior, cînd preşedintele ţării, pe parcursul discutării problemei demiterii premierului, se afla în deplasare pe Lună. Probabil, el nu prea înţelegea şi nu ştia ce se întîmplă în ţară. Mi s-a creat impresia că Timofti a fost primul cosmonaut moldovean trimis pe Lună, care, după ce a revenit pe Pămînt, ne-a pus în situaţie de impas, înaintînd candidatura aceleaşi persoane care a fost demisă. Noi sîntem oameni normali în această ţară sau nu?”, a menţionat Ghelici.

Cel mai mult reprezentanţii „Moldova Mea” sînt îngrijoraţi de rezultatele guvernării de trei ani, perioadă în care, „datoria externă a Moldovei a depăşit 6 miliarde de dolari. Potrivit reprezentanţilor asociaţiei, în ţară domină o corupţie totală, se fac spălări de bani, contrabandă, se fură în stînga şi în dreapta. Reprezentanţii „Moldova Mea” au mai declarat că se atestă o sărăcie în masă a populaţiei, lumea migrează, investitorii şi întreprinzătorii pleacă din Moldova, în ţară sînt închise şcolile cu predare în limba rusă.

Totodată, reprezentanţii asociaţiei sînt revoltaţi şi de poziţia lui Marian Lupu, care „a votat demiterea lui Filat, iar acum spune că este gata să-l voteze, dacă se va schimba. „Ce trebuie să se schimbe în creierul lui Filat în două săptămîni?” s-a indignat Ghelici.

„Toţi cei din Parlament, care acum sînt dispuşi să-şi schimbe punctul de vedere în privinţa lui Filat, pentru popor sînt trădători. Să uite că, în perioada campaniei electorale, cineva îi va include în listele electorale”, a menţionat Ghelici.

Fiodor Ghelici a mai atenţionat că toţi deputaţii care au pierdut orientarea vor fi răsplătiţi după merit. În cazul alegerilor anticipate, Ghelici consideră că va cîştiga Vladimir Voronin.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав