X 
Cutremure stiri: 506

Rolls-Royce pregăteşte o versiune cabrio a lui Wraith

15 apr. 2013,, 15:55   Ştiri Auto
1704 0

Foto: Rolls-Royce

Bentley Continental GTC va primi un rival de vază în persoana unei versiuni cabrio a lui Rolls-Royce Wraith. Modelul este anunţat pentru lansare în 2015.

După ce a lansat la Geneva noul coupe Wraith, al doilea model din familia Ghost, britanicii de la Rolls-Royce continuă dezvoltarea pe orizontală a gamei proprii de modele. Conform unor informaţii apărute în presa europeană de specialitate, următorul model pe care Rolls-Royce îl va scoate pe piaţă va fi o versiune cabriolet a lui Wraith, aceasta urmînd să aibă în postura de concurent direct un alt model britanic extrem de bine văzut pe piaţa modelelor de lux: Bentley Continental GTC.

Dezvoltarea noului model - care ar putea primi un nume independent de cel al coupe-ului Wraith - este pasul normal pe care îl va face marca britanică în încercarea de a acapara o cotă de piaţă cît mai importantă din zona vehiculelor de lux. Evident, nu vor fi realizate investiţii importante la nivelul motorizării de sub capota viitorului model, clienţii urmând să beneficieze de aportul aceluiaşi V12 de 633 de cai putere care animă recent lansatul Wraith.

Potrivit primelor informaţii, apariţia oficială în versiune de serie a versiunii Wraith Cabriolet nu va avea loc mai devreme de anul 2015.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente ael EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova es refera al problema privind caracterul suveran si independent al statului moldovenese?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав