Cutremure stiri: 506

Un post TV iranian a modificat ţinutele celebrităţilor de la OSCAR 2017

1 mar. 2017,, 10:53   Externe
2777 0

În timpul celei de-a 89 ediţii a premiilor Oscar, inginera de origine iraniană Anousheh Ansari l-a reprezentat pe regizorul Asghar Farhadi, care a primit trofeul pentru Cel mai Bun Film Străin, şi a acceptat statueta de aur în numele lui, însă montajul video cu momentul a fost drastic modificat de un post de televiziune din Iran, scrie The Independent.


Regizorul Asghar Farhadi a refuzat să vină la ceremonia de decernare a premiilor Oscar, după ordinul anti-imigraţie al lui Donald Trump, însă a trimis o scrisoare de mulţumire după ce a aflat că a сîştigat.

Vestea a fost bine văzută în Iran - una dintre cele şapte ţări vizate de ordinul controversat dat de Trump - însă modul în care a fost difuzată ştirea pe un post de televiziune este transformat radical.
Cele care au înmînat trofeul a fost Charlize Theron şi Shirley MacLaine, Theron purtînd o ţinută decoltată.

Postul de televiziune Iranian Labor News Agency (ILNA) a decis să modifice în PhotoShop haine deasupra siluetei actriţei. I-au acoperit -cu ajutorul programului de editare - mîinile, gîtul şi pieptul.

Imaginile pot fi văzute mai jos:

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав