Cutremure stiri: 502

O nouă șansă pentru moldovence de a cîștiga titlul „Miss Moldova”

15 mar. 2017,, 15:25   Societate
4027 0

Fetelor din întreaga țară li se oferă o nouă șansă de a cuceri titlul „Miss Moldova” și de a ne reprezenta în cadrul concursului „Miss World”.

Biroul Miss Moldova a dat startul unei noi preselecții pentru ediția din anul curent, informează NOI.md.

Pentru a se înscrie la concurs, tinerele trebuie să aibă vîrsta cuprinsă între 14 și 24 de ani și înălțimea de la168 pînă la 181 cm. Tot în anunțul Biroului Miss Moldova mai este specificat faptul că „la victorie în concurs poate pretinde domnișoara care va corespunde imaginii generale despre frumusețea feminină, care va poseda calități omenești și nu în ultimul rînd inteligență, patriotism și va da dovadă de bună înțelegere în relațiilecu toate participantele pe durata întregii perioade de pregătire către concurs”.

Fetele doritoare de a obține titlul „Miss Moldova” vor trebui să depună online un dosar care va conține: formularulcompletat, trei fotografii: una portret, una din profil și una în care să se afișeze în costum de baie. În poze, candidatele trebuie să fie nemachiate, fără ochelari, pălării, iar fotografiile să nu fie editate. După înregistrare, urmează participarea propriu-zisă la casting-urile regionale organizate de Birou.

Și la casting fetele nu trebuie să fie machiate, însă vor trebui să defileze în costum de baie, în pantofi cu toc. La competiție, participantele vor ieși în fața juriului în: costum național, sportiv, costum de baie, rochie de seară și rochie de mireasă.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав