X 
Cutremure stiri: 501

Democrații acuză PLDM de alianță cu PCRM

25 apr. 2013,, 15:58   Politică
3266 1
Foto: point.md
Înainte de inițierea procedurii de vot privind revocarea președintelui Parlamentului din funcție, deputații din partea Partidului Democrat au venit cu acuzații la adresa liberal-democraților. În cadrul ședinței Parlamentului, deputatul Igor Corman a acuzat PLDM de alianță cu PCRM, fiindcă susțin proiectul înaintat de aceștia, relatează NOI.md.

“Dacă motivul comuniștilor este unul înțelept, care este motivul colegilor noștri liberal-democrați? În trecut, astfel de inițiative ei nu le sprijineau. Liderul PLDM a declarat anterior că nu dorește să facă jocul comuniștilor. Ce doriți, să faceți o alianță cu comuniștii? Datorați o explicație”, a spus Corman.

În replică, liberal-democratul Tudor Deliu a spus că PLDM nu a cerut explicații de la democrați cînd cei din urmă au votat împreună cu PCRM moțiunea de cenzură împotriva Guvernului.

”Domnule Corman, probabil a venit momentul adevărului. Nu am încercat să vă aducem insinuări cînd ați votat moțiunea de cenzură. Să fiți liniștiți, votul este secret, iar rezultatele vor fi după ce va fi prezentat procesul verbal”, a spus Deliu.

Înainte de inițierea procedurii de vot, PL și PDM au declarat că nu participă la acesta.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав