X 
Cutremure stiri: 505

Preoții cheamă deputații la pocăință

29 apr. 2013,, 14:30   Societate
3331 0
Fotо: noi.md
Un grup de inițiativă format din preoți, deputați din primul Parlament și reprezentanți ai organizațiilor non-guvernamentale îndeamnă politicienii să se pocăiască în timpul Săptămînii Patimilor, revizuind întreaga legislație anticreștină, și anume, Legea cu privire la egalitatea de șanse și justiția juvenilă. Totodată, legiuitorii sînt chemați să retragă din școli enciclopedia ”Viața sexuală”, precum și să adapteze legile impuse de Europa la tradițiile noastre naționale și creștine.
Potrivit preoților, ceea ce se întîmplă în alianță este pedeapsa lui Dumnezeu pentru profanarea a tot ce este sfînt, dar și o lecție pentru toți.

"Noi am avertizat în repetate rînduri autoritățile noastre cu privire la efectele negative ale legilor anticreștine. Dar ei ne-au ignorat și acum se confruntă cu consecințele păcatelor săvîrșite de ei. Și iată paradoxul – au bani, au putere, și s-ar părea că trebuie să fie fericiți, dar se distrug unii pe alții. Însă, din cauza păcatelor lor, întreaga națiune suferă. Lacrimile și rugăciunile creștinilor fac minuni și e posibil ca politicienii să sufere chiar mai puternic”, susține președintele Asociației ”Pro Ortodoxia”, Ghenadie Valuța.

"A trecut mai puțin de un an de la adoptarea legii rușinoase a egalității de șanse și doi (demnitari – n.r.) deja au căzut, iar unul este desfăcut de Dumnezeu, trezindu-se cu partidul în două. Doi lideri de partid au și căzut de pe piedestal și așa va fi cu fiecare", a declarat deputatul în primul Parlament al R. Moldova, Anatol Plugaru.

Preoții, de asemenea, au avertizat că politicienii au încă o șansă să se pocăiască înaintea lui Dumnezeu și a oamenilor dezamăgiți – și nu prin declarații, dar prin acțiuni concrete.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав